Logistieke ondersteuning

Het daadwerkelijke transport van de goederen beslaat maar een deel van de hele leveringsketen. Nauwkeurige documentatie is minstens zo belangrijk in het logistieke proces. Ons transportbedrijf kan u niet alleen helpen met de bezorging, maar ondersteunt u ook in de planning en documentatie.

Logistieke ondersteuning bij transportbedrijf Blaak DordrechtEssentieel voor maximale efficiëntie

Een goed georganiseerde leveringsketen zorgt ervoor dat uw bedrijf maximale capaciteit en kwaliteit bereikt tegen minimale kosten. Dit vereist een goede planning. Bij Blaak hebben we niet alleen professionele chauffeurs in dienst die het transport tot in de puntjes verzorgen, maar hebben we ook teamleden die u helpen maximale efficiëntie te bereiken. Met de juiste ondersteuning in alle fases van de leveringsketen, zorgen we ervoor dat het volledige logistieke proces zo soepel mogelijk verloopt.

Blaak inzetten voor logistieke ondersteuning

Heeft u bedrijf baat bij gerichte logistieke ondersteuning? Neem dan eens contact op met ons transportbedrijf om te vragen naar de mogelijkheden. Het voordeel van logistieke ondersteuning bij Blaak, is dat u het kunt combineren met één of meerdere soorten transport:

U heeft bij ons transportbedrijf altijd één aanspreekpunt (ongeacht welk type transport u afneemt) en u kunt ons zes dagen per week, 24 uur per dag bereiken.