Nachttransport

Terwijl de meeste mensen in Nederland op één oor liggen, gaat ons team voor u op pad. Nachttransport is ideaal voor goederen die de volgende dag meteen nodig zijn.

Nachttransport met een afgesproken tijd

Nachttransport bij transportbedrijf Blaak in DordrechtBij Blaak kunt u ervoor kiezen om te werken met een afgesproken tijd. Onze chauffeurs zorgen ervoor dat ze met de vracht op tijd aanwezig zijn. Omdat het ’s nachts rustig is op de wegen, kunnen bestuurders heel nauwkeurig inschatten hoe laat ze op de plaats van bestemming zijn. Dit is een van de grootste voordelen van nachttransporten.

Sleutelroute

Uw mensen hoeven niet per se aanwezig te zijn als onze chauffeur de goederen komt leveren. Als u kiest voor sleuteltransport, rijdt de chauffeur een route en levert de vracht af in een ruimte waar hij de sleutel van heeft. U geeft van te voren aan op welke locatie u de goederen geleverd wilt hebben, wij zorgen ervoor dat de vracht daar op tijd aankomt. Uw medewerkers lopen dan geen vertraging op en kunnen zonder oponthoud naar de klant.

Voordelen van nachttransporten

Nachttransport heeft een aantal voordelen ten opzichte van dagtransport:

  • Uw mensen hebben ’s ochtends meteen de benodigde goederen
  • Snelle dienstverlening zonder oponthoud en verkeersdrukte

Denkt u dat nachttransport interessant is voor uw bedrijf? Vraag dan een offerte aan of neem telefonisch contact met ons op via 06-15273412.